dijous, 15 de març del 2007

"LAS OTRAS"

Les amants són les protagonistes d’aquesta història. El relat de moltes d’elles ha servit per adaptar al teatre la novel·la literaria “Las Otras” de l’escriptora catalana Mayte Ametlla.
Aquest fet està a la ordre del dia però desgraciadament, aquesta adaptació no ha tingut l’èxit de taquilla que s’esperava ja que només ha pogut estar a la cartellera del Teatre Capitol 4 mesos.
L’ obra es representada per 3 dones que fan el paper d’amants i per 1 home que demostra la seva ombria en el moment d’excusar-se perquè en té “una altra”. A les amants poques vegades se’ls hi dóna un paper important en la societat, i aquesta vegada tampoc ha tingut el protagonisme desitjat. Les fluixes interpretacions dels 4 actors i la falta d’escenografia fan d’una obra, interessant pel tema , una obra avorrida i arrítmica.
Els errors tècnics, el disseny de llum i so o la falta d’il·luminació, són molt latents i això provoca una falta d’atenció en l’argument de l’obra, que en si, no està molt ben aconseguit ja que el desordre en l’interpretació fa dubtar a l’espectador sobre el què s’està parlant.
No s’aconsegueix inquietar al públic ja que peca de l’abús dels monòlegs que són molt lineals i no aconsegueixen una tensió especial que motivi o commogui al públic.
Tot i així, el mèrit el tenen aquells espectadors que van aconseguir aguantar amb els ulls oberts durant tota la obra.