divendres, 15 de febrer del 2008

"Els 3 mitjans tenen coses bones que s'han de valorar"

El mitjà que més consumeixo és la televisió. Informativament miro el telenotícies de TV3, però també m'agrada donar-li una ullada als de Tele 5, la Sexta o Cuatro. Pel que fa a la informació esportiva, que és el que més m'interessa, intento mirar-los tots, però alguns coincideixen en horari i no puc. També m'agraden altres programes com "Polònia" o "Sé lo que hicisteis..." que a la vegada que entretenen, també serveixen, en certa manera, per informar-se. La premsa la llegeixo majoritàriament per internet. Els 4 grans diaris esportius (AS, Marca, Sport i MD) i també El Periòdico i La Vanguardia. Pel que fa a la ràdio, la que més escolto és RAC1, sobretot programes esportius com "Al primer toc" o "Tu diràs" però si puc també el "Minoria Absoluta", que és la millor forma per informar-me de la política i de l'actualitat en general. Algun diumenge també segueixo la jornada de lliga a través del mític "Carrusel Deportivo" de la Cadena Ser.
No tinc gens clara l'especialització que triaré, ja que penso que les 3 aporten coses importants que s'han de valorar. La premsa és el mitjà més púrament periodístic, la ràdio és el més divertit i la televisió és el que té més possibilitats.
No tinc experiència professional en el món periodístic, però un estiu, a través d'una assignatura de l'institut, vaig estar 3 setmanes al departament de comunicació de la Creu Roja, i vaig poder conèixer una altra sortida professional.

2 comentaris:

Des de Vallirana... ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Nuria S ha dit...

salva, estic molt d'acord am la teva classificació: la radio , la mes divertida, la tele, la que dóna més possibilitats i la premsa, la més rigurosa. Núria Sales 3r