dijous, 24 de març de 2011

Graphispag es consolida en el sector gràfic

La Fira de Barcelona ha obert el seu recinte de l'Hospitalet la mostra que ja fa temps que té lloc aquí, es tracta de la “Graphispag”

Graphispag és una mostra que es pot trobar fins el dia 26 de març al Recinte Gran Via, d'Hospitalet del Llobregat. Es tracta de la fira espanyola de referència pel que fa al món de la indústria i comunicació gràfica, aquí es poden trobar totes les grans i petites empreses de referència d'aquest sector. L'organització de Graphispag ha agrupat a 45 coneguts dissenyadors perquè dissenyin cartells sobre els valors de la comunicació impresa, una forma d'implicar aquest món amb els valors que la gent percep quan veu alguna cosa impresa, no només en paper, sinó també en samarretes, plàstics, etiquetes, metalls, parets, etc. A part d'impressores, tintes per aquestes, tipus de papers, etc. Les principals empreses tenen en aquesta fira un lloc per donar a conèixer els seus productes i serveis a tot tipus de consumidor, tot i que està enfocat a un client més industrial i d'empresa.

L'empresa paperera Torraspapel, present en la mostra, ha afirmat que '“Graphispag” és una bona molt bona oportunitat per fer veure al client que segueixes en el mercat i que ets un dels líders'. Torraspapel no és el primer any que hi participa i és un dels referents en el món del paper i en aquesta fira també.“Hi ha hagut molt de moviment” durant tot el dia, entrada i sortida de gent constant, tal i com ha afirmat Gonzalo Palacios, de l'empresa Ricoh, que aquesta sí que és el primer any que hi participen i se n'han emportat una “molt bona experiència”. En la gran mostra hi havia conferències, in situ, per tots els clients que ho volguessin, i mostres en directe de les màquines d'encolar, enquadernar i imprimir, més grans del mercat i més ràpides. La gran magnitud dels pavellons i tot el muntatge de les instal·lacions i punts d'empresa ha servit a “Graphispag” per tornar-se a reafirmar, una vegada més, en una fira líder en el sector de la impressió.