dimecres, 16 de març de 2011

Carme Ferrer: “Que els mitjans transmeten valors, ho poso en quarantena"

Carme Ferrer, Àngel Llàcer i Víctor Amela han debatut sobre la cultura de l’esforç a la televisió aquesta tarda a les Jornades que ha organitzat la FCB .

Llàcer, actor, director teatral i presentador de televisió, ha aportat un punt d’humor a la conferència, que estava moderada per Ferran Sáez, professor de la facultat.

Carme Ferrer, professora de la UAB i vinculada amb Btv, ha assegurat que els valors es pacten i ha posat en quarantena que els mitjans transmeten valors. Llàcer ha subratllat que “jo he fet un pacte amb la tele, jo no espero que aquesta m’ensenyi res”. Víctor Amela, periodista , ha afegit que la televisió és una invenció humana que s’ha extès d’una manera molt poderosa per una raó fonamental: ens interconnecta i ens distreu.

Era d’esperar que es parlés d’Operación Triunfo i la manca d’audiència que ha acabat amb el programa, Llàcer ha afirmat que ha intentat combinar l’esforç amb l’entreteniment però el problema d’OT és que “aquest any ha oblidat de distreure al seu públic”.

Els tres comunicadors han estat d’acord en que l’impuls humà és morbós, i que el problema no és el que fa la televisió amb la gent sinó el que fa la gent amb la televisió, ha assegurant Amela.