dimarts, 22 de març del 2011

“Puc arribar a veure la porta de sortida d’una dificultat”

Nom: Carme Joan

Lloc de naixement: Figueres

Residència actual: Llers

Anys:50 anys

Ofici: bruixa

Situació familiar: casada i mare de tres fills

Política: “crec amb les persones no amb els partits”

Religió: cristiana.



Exactament, a què es dedica?

Fa 23 anys que tiro les cartes, la carta espanyola.

Què vol dir, que hi ha vàries cartes?

Si, el més conegut és el tarot, però jo no m’hi sento identificada. La carta espanyola és el tarot en petit.

I creu que és fiable?

Tu et fies d’alguna cosa? Mira, el destí està escrit entre cometes, però la persona és la responsable del seu estat de consciència.

Què vol dir quan dius entre cometes?

Encara que el teu destí sigui molt bo, si tu el desorientes no acabarà sent tant perfecte com semblava.

Les cartes són papers pintats, no sembla gaire racional ni científic.

És per això que ens diuen parapsicòlegs. La ciència no pot demostrar els fenòmens paranormals.

I com va començar a dedicar-se a això?

Mira, el dia que el meu pare se’n va asssabentar, que per cert, va ser l’últim en saber-ho, em va dir que quan tenia 8 anys i obria la boca tothom tremolava.

Què vol dir?

Doncs que des de petita, quan deia una cosa al cap d’un temps passava.

I quin va ser el dia que va dir: ”em dedicaré a tirar les cartes”?

Quan tenia 27 anys una dona em va dir: “vine que et tiraré les cartes”. Al principi vaig pensar que seria una tonteria, però me les va deixar tirar, i a mi em va cridar tant la atenció que una persona que no em coneixia de res encertés tantes coses de la meva vida que des de llavors, jo també tiro les cartes.

I això li permet arribar a final de mes?

Sí, visc del meu ofici. Abans ho alternava treballant d’administrativa a una agència d’assegurances, ara ja no em cal.

Quin és el perfil dels seus clients?

Solen tenir entre 25 i 60 anys i són persones molt sèries, si venen, és realment perquè tenen un problema important i necessiten orientació.

Així doncs, es converteix en psicòloga?

Has d’estar tarada per dedicar-te a això, perquè engolleixes tanta informació que sovint costa tirar endavant. Jo espero que el destí em doni la raó. Puc arribar a veure la porta de sortida d’una dificultat.

I com ho fa per trobar aquesta porta de sortida?

A través de la intuïció i de les cartes. Tothom té Àngels de la guarda i aquests ens ajuden a explicar-nos les coses.

Si... però com?

Faig un triangle amb el cel i el client i a través d’un telèfon invisible aconsello tot aquell que té una dificultat i ve a buscar la meva ajuda.

I això de comunicar-se amb el cel, com ho fa?

Ah! Per mi és ben fàcil. Crec que tothom ho fa, quan pensem, a vegades deixem anar preguntes a l’aire, doncs a mi la intuïció em contesta la pregunta.

Per tant, és la ment qui la contesta?

Sí, i normalment ho fa d’una manera molt equilibrada i racional.

Es converteix en la mediadora entre el cel i la terra?

Sí, jo puc saber quan a una persona li pot venir una mala temporada, i així aquesta persona es pot preparar. La gent m’agraeix que els prepari amb temps de tots els fets que igualment tocarà viure.

I quins aconteixaments pot avançar?

Per exemple, si quan tiro les cartes veig possibles problemes de salut, el meu client es farà revisions mèdiques més sovint.

Creu que és més màgia que psicologia o més psicologia que màgia?

Mira, psico vol dir esperit i logia vol dir lògica. Per tant, tot depèn de la teva qualitat com a persona, no és màgia, la màgia la crees tu mateixa.

S’ha negat a tirar les cartes a algú?

Sí, m’he trobat en situacions molt complicades on totes les cartes que surten son molt dolentes i costa molt d’explicar-ho.

Per exemple?

Vaig veure un suïcidi, i al cap de 8 intents la persona es va matar.

Li molesta que li diguin que és bruixa?

No, ja m’hi he acostumat. El terme bruixa és dona sàvia.

Jo tenia entès que una bruixa era una persona que tenia un pacte amb el diable.

Quina tonteria! Això ve de la mitologia. Cap a l’any 1500, quan hi havien persones que es dedicaven a fer pocions per als malalts, aquestes eren tatxades de bruixes o males persones per la seva saviesa. És per això que les cremaven.

Les bruixes s’aïllen o són aïllades?

Jo no vull parlar pels altres, però la meva feina no és comuna, i tothom amb qui parlo d’ella acaba qüestionant-la i això m’ha fet aïllar-me de la resta de la gent.

No s’ha plantejat mai llegir les mans?

Les havia llegit, però a causa de la mort d’un Sargent vaig deixar sempre més de llegir les línies de les mans.

Si n’ha llegit, vol dir que sap què és la quiromància?

Significa que el destí està escrit a la mà. Però jo em decanto més per llegir les cartes perquè aquestes em donen més informació.

I què mostren les mans?

El passat, el present i el futur. Les mans són un diari de la teva història personal, les seves línies expressen el que has viscut, però també poden expressar el que possiblement viuràs.

Possiblement?

Si, possiblement, perquè encara que a la mà hi tinguis la línia del sol per triomfar, si no t’esforces no aconseguiràs l’èxit. El destí està en les teves mans.

I què en sap dels mals d’ulls?

Jo només sé que qui ha intentat fer-me mal a mi, aquest mal li ha tornat.

Però com és fan?

Amb dolenteria. Quan una persona està obsessionada amb tu, perquè creu que ets la clau de les seves desgràcies et llença una motxilla plena d’energia negativa.

Així que jo també puc fer un mal d’ulls?

Exacte, però tal faràs tal trobaràs.

Alguna predicció pel futur?

Ve una sortida de crisis molt bona i aquesta serà gràcies a Orient

Alguna més?

Ja n’hi ha prou.

28 comentaris:

Maite Gomez i Tomàs ha dit...

Conec la Carme Joan, és bruixa,és dona savia, que sap. Sap més ellà. Senzilla, amb un gran fons, i amb un do.
Una abraçada, Carme.

M.Àngels Gómez ha dit...

Sóc de las personas afortunadas ja que des del 1996 la conec i en gaudeixo, de la seva saviesa i humanitat,m'ajuda a ser més bona persona, em guia,m'il.lumina....i com dic sempre;"jo crec en la Carme Joan i en Déu"T'estimo!!

isabel ha dit...

Solamente decirte GRACIAS, gracias por estar ahi y por apoyarme cuando nadie lo hace, gracias por ayudarme en estos momentos tan duros y se que si estas a mi lado lo lograremos.
Besotes

Càndia ha dit...

Tinc la gran sort de coneìxer la Carme.Concretament m'ha ajudat a tirar endevant en les dificultats que se m'han presentat al llarg del temps.M'ha orienat i la seva opinió ha sigut encertada. Es una bona persona.Per mi es una amiga especial que he arribat a estimar i a valorar. Es molt sincera i molt sensible. Es una gran sort trobar persones com ella. Moltes gràcies Carme.

Cristina ha dit...

Fa poc més d'un any, vaig trucar per primer cop a la teva porta i va ser la primera porta que em vas obrir. Gràcies per haver-ho fet, i gràcies per haver-me'n obert moltes més. Gràcies. Una forta abraçada.

Anònim ha dit...

Desde hace 20años,voy a casa de Carmen y nunca imagine que se crearia una de los lazos mas potentes de amistad,cariño y gran respeto hacia una mujer que en un principio yo conoci mas por curiosidad que otra cosa.Nunca olvidare la primera vez que la vi, senti un agradable estremecimiento y tampoco imaginaba que para mi seria tan importante a partir de ese dia,ha sido un FARO que ha guiado con cariño y sabiduria muchos momentos importantes de mi vida y tambien los mas duros preparando con tacto y prudencia la informacion para que el golpe fuera lo mas liviano posible.Pero con verdad siembre te agradecere todo lo que me has dado con tanto Amor y sensibilidad, tu confianza, autenticidad y sinceridad. Que dios te bendiga CARMEN hay cosas que no se pueden pagar ni con todo el oro del mundo, tenerte como guia y amiga,es un gran regalo del universo. Garcias por todo. Te mando mil besos. (MARI)

Eva i Montse ha dit...

Fa 7 anys vam coneixer la Carme, molta gent parlava d'ella i varem anar per veure si realment era tan bona com deien. Doncs us haig de dir que si, efectivament. Vam quedar parades de la seva clarividencia i saviesa.
Moltes gràcies per ser com ets.
Un peto!!

Conxi's ha dit...

El buit del temps, omplim-lo d'esperança.
Altes les mans i molt més alts encara els ulls i el pensament. Que giravolti la roda dels recors i dels designis, que encengui l'or de totes les collites i desvetlli el gran vent de melodies que embruixa fulles, secrets i rostres.

Altes les mans, i que els batecs s'emportin dissorts i dols, angoixes i temences pel riu del temps que cap temps no detura. L'esperança mira sempre enlaire.

Carme, per nosaltres ets l'esperança i una gran amiga.
T'estimem,
Conxi's

CLARA ,PILAR, ha dit...

Hace tantos años q conozco a carmen q para mi es una parte de mi vida.es mi gran amiga.tiene una gran frase, "la casualidad no existe".y con ella lo he comprobado. puedo decir q es real lo q ve, pq ,me ha permitido escribir lo q ella ve. y pasado un tiempo todo se ha cumplido.tiene un gran corazon y sabe escuchar,a veces es mejor una charla con ella q con un psicologo.la diferencia entre ellos es q ella sin q tu le cuentes nada sabe tu pasado, tu presente y tu futuro ,cosa q el psicologo solo te escucha.Carmen desde aqui te agradezco q compartas con nosotros ese don q tienes .hay quien nace con estrella y tu fuiste ,mi estella , el dia q te encontre .Todos agradecemos q nos ayudes, pero yo me pregunto ,¿como podemos ayudarte nosotros a ti?.gracias por ser mi gran fortuna .ESPERO ENCONTRARTE EN LA OTRA VIDA . BESOS.

Emporium Informatica ha dit...

Pagina web de la Carme Joan
http://www.bruixadellers.com

Encarni ha dit...

!Hola! Conozco a Carmen de hace algunos años, tras la entrevista me siento identificada como la esposa a la que tuvo que explicar que su marido tras los 8 intentos de suicidio al final lo consiguio. Mi marido desaparecio un martes a las 13h. y al llegar las 18h. ya intui que no volveria, que esta vez le habia salido bien, llame a la policia, puse la denuncia y llame a Carmen, durante 2 dias lo buscaron y se fue cerrando el circulo de busqueda el jueves a las 16h. Carmen tras varias llamadas de tlf, ella en su casa y yo en la mia me indico el camino que me llevo al sitio donde estaba el cuerpo de mi marido ya sin vida. Esto es solo un resumen de esos 2 interminables dias,mi pregunta es ¿cuanto tiempo se hubiera tardado en encontrarlo sin su ayuda? ¿como sabia carmen donde estaba? etc. etc. y mas preguntas que yo me hice y ella me contesto,esto es un hecho real, no me queda mas palabras que decir solo "GRACIAS" por ayudarme a pasar esos duros momentos y dejarme ser tu amiga. Tambien quiero felicitar a Laura por la entrevista y decirle que le deseo lo mejor en su carrera como periodista.

carmen ha dit...

conozco a carmen hace unos veinte años .Durante todo este tiempo he podido conocer auna amiga cuando me ha hecho falta un buen consejo, una jefa cundo no he tenido trabajo, una una hermana cuando me aecho falta un abrazo y un besazo mui fuerte cuando no he tenido a mi madre a mi lado. carmen gracias por todo por tantos años amilado dandome siempre el cien por cien un besazo

carmen ha dit...

TE QUIERO. Te quiero porque has estado siempre ami lado cuando te he necesitado,Aun me acuerdo cuando un dia fui a que me echaras las cartas y me dijistes ,menosmal que estas operada para no tener mas hijos ,y te conteste que no estaba operada ,pero que esta tomando precaucion y te èchaste a reir ,bueno,...alos nueve meses tube unbebe preciso,Pero aun ivas mas alla cuando al tecer mes de embarazo me tocastes la barriga con ternura y me dijistes ,um que niña mas guapa vas atener ,me gustaria ser su madrina ,no podia estar mas contenta y orgullosa que carmen quisiera ser la madrina de mi hija cuando ella me habia ayudado tanto. tanto ami como a mi familia te quiero ,te respeto, te admiro ,no cambies nunca

Anònim ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Hola sóc la Ruth, filla de la Carme, és difícil poder dir lo important que és la meva mare, però com molta gent ha dit, és una dona que sap donar molt bons consells i molt bon suport. Nosaltres som tres filles i a cada una de nosaltres ens ha ajudat fins el final en tots els petits o grans problemes que hem tingut. Jo, et donc les gràcies pel suport que em dons en qualsevol cosa. Ets una persona molt gran, i tots de casa et donem suport en tot. Pensa que tots de casa t'estimem molt i que ens tens en els bons i dolents moments. Un petó.

Anònim ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Carme Joan ha dit...

Hola sóc la Carme Joan.

Segons algunes llegendes antigues, el diable és el nostre amic. Bé, jo explicaré aquest mal entés. Aquí entre França i Espanya, tenim les cartes espanyoles i les de Tarot. Jo en aquest cas, faig servir les cartes espanyoles. Jo faig servir 21 cartes idèntiques a les Arcans majors. La 22ª és la del boig o del penjat. Quan no es fan les coses bé en aquest "karma" en aquesta vida. Com ja saben els meus clients, venim a fer exàmens de les antigues vides.
Quina sort tenim en no enracordar els problemes que vam passar en antigues vides. Però he aprés que en fer teràpies clients, que en la segona guerra mundial, va ser tant cruel que les seves consequències ,on van passar molt de dolor de la forma que van morir, ara poden patir de càncer o d'un acciden. Acaben de fer una etapa molt dura per aquestes persones. Cap a aquestes persones tenen la meva gran admiració per ser tant valents i fer les coses bé.
Tinc gent que pensa amb el diable. Per què? Perquè encara busquen la part de culpa de les seves antigues vides. Qui és el culpable? Les cartes?
En el meu cas, a la meva infància, vaig passar pallisses ,que els morats que em feien,em petàven on la sang la veia caure pel meu cos de tant de dolor que passava. On també vaig passar. En aquest temps he aprés l'empatia.
Les semblànces que hi ha en les cartes del tarot i les espanyoles són que les cartes cinc i sis d'espases és igual que la del diable de les cartes del tarot. Ell intenta ser el dominant, però les bruixes blanques li fan veure d'una altra manera on podem descobrir d'on ens poden traïr. La sort que tenim les bruixes blanques és que estem sempre unides.

Per cert, el dia 24 de juny està programat la festa de les Bruixes de Llers. Per qui vulgui fer una entrevista el poble o a mi, la podem fer sosa o intènca.
Gràcies per la vostre atenciò.

JOSE ha dit...

hola mi nombre es jose
y desde hace mas de 6 años
tengo el privilegio de conocer a Camen.
Es una gran profesional y mucho mas a nivel profesional.
yo hago practicamente 4 hora de coche para verla y hacer consulta.
siempre me a orientado y hasta ahora nunca se a equivocado cuando me a dicho algo.
por eso nunca te estare lo suficientemente agradecido.Eres mi guia y te considero mi amiga. siempre estas hay y nunca me as fallado.
por eso TEQUIERO TAMTO
MIL BESOS

laura domingo ha dit...

Gracias Carme por ver en mi quien soy y querer dar a conocer mi trabajo a tus clientes y amigos, de nuevo gracias por tu visión interior y profunda humanidad.

Me llamo Laura Domingo y soy terapeuta especialista en medicina holística, medicina psicosomática, psicología evolutiva y bioenergética.

Tengo la satisfacción de llevar más de 20 años proporcionando con mi trabajo, salud, bienestar y calidad de vida.

La finalidad de mi terapia es armonizar al ser humano desde su interior, considerándolo no sólo como un físico sino como una entidad global (cuerpo mente y espíritu). Partiendo del estudio de los diferentes niveles energéticos que lo configuran, localizo y trato la causa interna de las diferentes patologías o síntomas de enfermedad, proporcionándole así el equilibrio físico y psíquico necesario para su restablecimiento.

Tratamientos: Estrés, ansiedad, estados depresivos, insomnio, agotamiento, cargas mentales y emocionales negativas, desorganización mental, problemas de autoestima, dolores de espalda, piernas, fibromialgia, etc., problemas circulatorios, retención de líquidos, trastornos digestivos, desequilibrio glandular, defensas bajas, etc.

Tel. 646 011 119 Mas de la Palmera (Peralada)
e-mail: lauralambda3@gmail.com

Anònim ha dit...

Mi nombre es Pedro y desde hace 9 años estoy dirijiendo una empresa de más de 350 trabajadores. Hace más de 17 años, en un mes de mayo, me sugirieron e insistieron en que fuese a visitar a CARMEN JOAN, por aquel entonces el trabajo me iva mal, estaba dando tumbos y justo acababa de nacer mi seguna hija, realmente me vieron desesperado. Yo no creia en videncias ni futuribles ni nada por el estilo, la cuestión es que no tenia nada que perder y accedí a visitarla, reconozco que la primera visita estaba super nervioso y a decir la verdad muy esceptico. Empezó a decirme problemas fisicos, que si los acertó todos, a continuación me empezó a comentar un futuro que para nada veia cierto, me dijo que iria a trabajar al extranjero,, mi mujer tendria un accidente de coche, tendria otra hija más adelante......y alguna cosa más, me dijeron que la primera visita era simplemente contactar y poca cosa podrian definir o acertar, es en la segunda o tercera visita que realmente el contacto y la predisposición se afianza más y los resultados que uno espera pueden dar sus frutos. Salí de la visita bastante decepcionado pero a medida que iva pasando el tiempo aquello que rechazaba de plano estaba tomando una dimensión para mi desconocida; ( al mes y medio acepté un trabajo en Andorra, a la semana de haber salido de la visita mi mujer me dijo que queria sacarse el carnet de conducir y así lo hizo, hace 3 años que henmos adoptado a una niña...); quizás podia utilizar su sabiduria para mis problemas, dificultades, decisiones, en definitiva ver la luz cuando se oscurece todo a tu alrededor y no sabes donde está la puerta que tines que abrir para seguir funcionando.
Doy un millón de gracias a aquella señora que me "obligó " a visitar a CARMEN y que desde entonces no he dejado ni un solo año de ir a visitarla, siempre que que he tenido alguna incertidumbre ella me ha enseñado ese rayo de luz que mostraba la puerta para poder continuar y siguiendo sus consejos y su humanidad a parte de su sabiduria, he llegado a donde estoy hoy, con más confianza en mi mismo y con la seguridad de que siempre estará ella para ayudarme en los momentos dificiles.
Os animo a tod@s, a que siempre que tengais alguna incertidumbre, hecheis mano de esta bruja llena de sabiduria y bondad.
MUCHAS GRACIAS CARMEN !!!!!

Estrella & familia ha dit...

Fa uns 20 anys que la conec, i és la meva assessora, sempre que tinc un entrebanc la tinc al meu costat. Puc dir que he tingut el plaer de compartir aquest dó meravellós, i que ella m'ha ensenyat a entendre com acceptar-ho. Un petonàs Carme, t'estimem moltíssim!

ana ha dit...

habia sentit parlar d'ella però potser per respacte per por nosé , no habia volgut saber res d'anar a la seva consulta però la no casualitat va voler que ella estigues a l'altre costat d'una porta que jo habia d'obrir i mira per on al obrir la porta em saluda amb la dolçor i amabilitat que es ella i seguidament em diu : hola soc la Carme jo li vaig contestar jo em dic Ana i de sobte em diu que aquest any per a mi està siguent dur perqué molts d'amics que jo pensaba que tenia no ho eram tant !! uff !! era veritat !!!
Vaig decidir anar a la seva consulta a una visita i la meva vida per ella era com un llibre obert , tot absolutament tot el que ella al llarg dels anys m'ha dit ha passat i gràcies a ella he pogut canviar coses que sense les seves prediccions haurian estat dolentes perqué a part de moltes coses bones com es tenir l'amistat de una persona noble com la Carme es que et dona la visió nitida i clara d'analitzar com poder fer que les coses puguin ser millors .
Gràcies estimada Carme per fer que en moments de desesperació tu hagis estat una llum brillant al fons del passdis , un bri d'esperança per a molta gent
T'estimo .

Anònim ha dit...

El meu nom , es Sònia ja fa uns 10 anys, que regularment ,faig una visita a la Carme.
Només puc dir,que m´he arribat a espantar de veritat de lo que encerta , ella, aixó si, es sincera, en lo bo i amb lo dolent que veu en el teu passat, present i futur, perqué amb els seus magnífics consells puguis anar endavant. Es de les millors persones que he conegut a la meva vida. Grácies

Anònim ha dit...

La Carme: no hi paraules per descriure-la, com a persona tot bondat i humanitat, com a bruixa la millor!!! BONISIMA!! amb majúscules!!!
La visitem regularment cada tres mesos, haig de dir que la seva visió i comunicació amb els seus guies com diu ella, ens han orientat i guiat pel camí correcte en tot moment i ha encertat SEMPRE i també ho dic amb majúscules, tot el que ens augurava el futur, lo bo i lo dolent però amb la seva visió ens ha sabut encaminar en tot moment a fer i prendre les decisions adequades per sortir airosos de tot.
MOLTES GRÀCIES CARME!!!
Cuidat!!! Petons

Eva ha dit...

Mi nombre es Eva,hace muchos años que conozco a Carmen y ha sido muy satisfactoria su amistad, sus consejos y su sabiduria. Ella siempre me ha guiado en los malos momentos como parasicologa y amiga. Siempre me acompaña en mi camino y protege a mi familia. Gracias Carmen

Unknown ha dit...

Estoi super contenta y agradecida para mi una gran frofesional

Anònim ha dit...

Carme ja sé que et vaig trucar , per donar-te les gràcies per tot, però no podia estarmen de fero una vegada mes, em vas ajudar en un moment molt difícil , i tot el que em vas dir en poc menys de un mes es va solucionar, a més gràcies això em vaig poder acomiadar de la persona que em va fer de mare , i sempre testare agraïda, gràcies per la feina que fas i per ajudar a trobar el camí quant anem perduts!si no fos per tu probablement no hauria fet les coses com les he fet i ara potser les coses les aigües tingut molt difícils, amb molt de apreci Kike.

issafengshui ha dit...

Per a mi la Carme és una "bruixeta" excepcional.
Tingui o no alguna qüestió difícil, ens trobem un cop per any, des fa ja uns quants.
Tots el missatges i la informació que m'ha donat en aquests anys han fet créixer la meva confiança en el que sap fer i també en ella com a ésser humà.
Sento per ella un gran respecta i sens dubta, un gran carinyo.