divendres, 13 de maig del 2011

Jordi Hereu presenta una campanya electoral propera i apetitosa









L´ alcaldable del PSC s´ ha reunit avui amb els botiguers del barri del Born per a proppsar noves possibilitat en l´ espai comercial

Avui dia 10 de maig, cinqué dia del programa electoral per a la nova alcaldia de Barcelona, Jordi Hereu, actual alcalde i candidat en aquestes pròximes eleccions. ha donat una xarrada sobre les perspectivas de futur del comerç, que ha tingut lloc al Mercat de Santa Caterina.

acte s´ ha inciat a les 11, 30 hores del matí on l´ alcaldable ha arribat al Mercat de Santa Caterina, situat al barri del Born. Ha realitzat un passejada per tots els establiments, acompanyat dels compradors que es trobaven al comerç en aquell moment. Ha pogut prendre nota de diverses propostes en especial sobre el reduït tamany del magatzem, la rehabilitació del barri i la falta de comunicació i transport per a incentivar aquest espai tant atractiu i característic de la ciutat. El Senyor Hereu s´ ha mostrat molt proper a la gent i ha atès a totes les demandes mentre ha estat convidat a un café. Un cop finalitzada la visita al mercat, ha tingut lloc una roda de premsa en la qual ha presentat el seu projecte per els comerços i mercats de la ciutat, per a tal de aconseguir una format modern, dinàmic i actiu. En segon lloc, ha assegurat que promourà l´ activitat econòmica en els locals que estan actulament buits i iniciarà la remodelació dels mercats dels barris de Gràcia, Sant Andreu i Vall d´ Hebron.

Per últim ha promès que el Mercat de Santa Caterina esdevindrà un punt emblemàtic amb la seva candidatura, ja que en ell es desenvoluparan actes de tot tipus, serà la nova imatge del Nadal 2012 i tindrà lloc la concentració del Festival de la llum del mateix any. Els comerciants s´ han mostrat molt satisfets amb les intervencions de l´ alcalde, però tot i així han sorprès algunes reaccions. La majoria de les queixes han estat origindes per la manca d´ interés en l´opinió dels comerciants sobre el mercat, ja que aquests reclamen que només es te en compte la veu de l´ Ajuntament.